Saturday, December 4, 2010

Διεθνείς διακρίσεις σε ελληνικά ξενοδοχεία

Σειρά διακρίσεων από διεθνείς διαδικτυακούς ιστότοπους κρατήσεων, ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και τίτλους περιοδικών, λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα τα ξενοδοχεία της χώρας, επιβεβαιώνοντας την αναγνώριση της υψηλής ποιότητας σε σχέση με την τιμολογιακή, αλλά και την περιβαλλοντική πολιτική. Τρεις νέες διακρίσεις έλαβε πρόσφατα το ξενοδοχείο Galaxy Hotel Iraklio στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίο για το 2010 στην παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του διαδικτυακού ταξιδιωτικού πράκτορα Expedia, ανάμεσα σε πάνω από 110.000 ξενοδοχεία.

Τα κριτήρια αφορούσαν στην ποιότητα, τη γενική εμπειρία πελάτη και την αξία (value for money) και για το Insiders’ Select Award η Expedia αξιοποιεί τις εντυπώσεις των χρηστών της που διαμένουν στα ξενοδοχεία και τις κρίσεις των εξειδικευμένων στελεχών της. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο πέντε αστέρων απέσπασε επίσης τo Certificate of Excellence 2010 από την ταξιδιωτική ιστοσελίδα tripadvisor. com, με πάνω από 2,5 εκατ. χρήστες ημερησίως, ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία για το 2009-2010, ενώ βαθμολογήθηκε πάντα από τους χρήστες με 100% άριστες βαθμολογίες. Παράλληλα διακρίθηκε με το βραβείο Top City Hotel 2009-2010 από το διεθνές ταξιδιωτικό portal zoover. com, ενώ βρίσκεται συστηματικά και στην κορυφή των ratings του διαδικτυακού ιστότοπου κρατήσεων booking. com (online travel agent). Επίσης το αμερικανικό γαστρονομικό περιοδικό Saveur, στο τεύχος του Αυγούστου 2010 που αφιέρωσε αποκλειστικά στην Ελλάδα, ξεχώρισε το ξενοδοχείο ως κορυφαίο προορισμό διαμονής και γαστρονομίας στην Κρήτη και την Ελλάδα.

?

Δύο ξενοδοχεία του ομίλου Aldemar βραβεύθηκαν επίσης τον περασμένο μήνα, καθώς για τέταρτη χρονιά το ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare διακρίθηκε από τον θεσμό των World Travel Awards ως η καλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα με κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο (World’s Leading Thalasso & Spa Resort 2010), ενώ το Aldemar Olympian Village αναδείχθηκε για δεύτερη χρονιά ως η καλύτερη παραθαλάσσια ξενοδοχειακή μονάδα της Μεσογείου (Mediterennean’s Leading Beach Resort). Τα δύο ξενοδοχεία έχουν διακριθεί επανειλημμένα από τον διεθνή Οργανισμό World Travel Awards, όπως και ο όμιλος για την περιβαλλοντική πολιτική του. Για τις υπηρεσίες φιλοξενίας στα ξενοδοχεία της ξεχώρισε και η Louis Hotels που διαχειρίζεται 19 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Εκτός από τις μονάδες της που διακρίθηκαν στην Πάφο και τον Πρωταρά της Κύπρου, το Louis Plagos Beach στη Ζάκυνθο κατέκτησε το «Travelife Silver Level» για τη συμβολή του στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

?

Διακρίσεις και σε real estate

Εν τω μεταξύ στην κατηγορία της οικιστικής ανάπτυξης τρεις διακρίσεις απέσπασε από την Επιτροπή των Διεθνών βραβείων International Property Awards, το έργο οικιστικής ανάπτυξης στην Ανατολική Κρήτη της εταιρίας IVV Ltd., Elounda Island View Villas. Με στόχο την επιβράβευση των πιο πρωτοποριακών νέων εγχειρημάτων, τόσο των μεγάλων αλυσίδων αναψυχής και τουρισμού, όσο και μεμονωμένων κατασκευαστών, το έργο επιλέχτηκε ανάμεσα στα τρία καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της Ευρώπης. Ετσι διακρίθηκε με δύο βραβεία πέντε αστέρων στις κατηγορίες Καλύτερης Αρχιτεκτονικής (Multiple Units) και Καλύτερου Εσωτερικού Ντιζάιν, ενώ παράλληλα απέσπασε τη διάκριση «Highly Commended» στην κατηγορία «Best Development». Το Elounda Island View Villas βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Πλάκα και αποτελείται από επτά υπερπολυτελείς κατοικίες, με σεβασμό στο περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική, μπροστά στη θάλασσα με θέα στο νησί Σπιναλόγκα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=371165&dt=03/12/2010#ixzz17A1MnxP3

No comments:

Post a Comment