Monday, February 13, 2012

Η Ελλάδα απειλείται ως παραδοσιακός τουριστικός προορισμός ? ΜΕΡΟΣ 1

Η Ελλάδα με την ματωμένη της εικόνα προσπαθεί να πάρει από την τουριστική πίττα της παγκόσμιας αγοράς. Η μάχη είναι άνιση.

Η Τουρκία καλπάζει. Η Τυνησία ετοιμάζεται να μπει ξανά δυναμικά στη τουριστική αγορά.  Έχει λύσει τα πολιτικά της προβλήματα και έχοντας σχεδιάσει μια σύγχρονη ελκυστική καμπάνια για τις παραδοσιακές της αγορές αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο χώρο της μεσογείου.  Η Κύπρος μονοπωλεί στους Βρετανούς και ανοίγει την αγκαλιά της στη Ρώσικη αγορά με οργανωμένο σχέδιο, η Κροατία ελκύει …

Η Ελλάδα με την ματωμένη της εικόνα απειλείται.  Που είναι το πλάνο από το υπουργείο, που είναι τα προγράμματα της ανάπτυξης, που είναι ο σχεδιασμός? Μόνο λόγια, τόσα χρόνια μόνο λόγια..

Χρειάζεται άμεσα σχέδιο, σύγχρονο, αποτελεσματικό που να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη με τις παραδοσιακές αγορές και να βρει κανάλια με τις καινούργιες. Σήμερα με την κατάσταση να είναι τόσο πυροδοτημένη με τις πολιτικές εξελίξεις εύκολα μπορεί κανείς να κάνει αρνητικά σχόλια, όμως θα πρέπει να γίνουν όλα τώρα, γιατί κάθε στιγμή που περνά, χάνοντας εκατομμύρια clicks , χιλιάδες upload σελίδων, εκατοντάδες κρατήσεις.

Περιμένουμε τις σκέψεις σας, σχεδιάζουμε τις προτάσεις μας.


No comments:

Post a Comment