Tuesday, February 7, 2012

Το Four Seasons πήρε το κοινωνικό/περιβαλλοντικό Βραβείο Travelife Gold


Travelife 

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό έχει στο παρελθόν του μια εντυπωσιακή συλλογή από διεθνή βραβεία και αποτελεί αγαπημένο ξενοδοχείο για τους ταξιδιώτες. Τώρα γιορτάζει μια ακόμα αναγνώριση για το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, το Βραβείο Travelife Gold.

To Travelife είναι ένα διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης, που ανέπτυξε η τουριστική βιομηχανία, για την τουριστική βιομηχανία. Το πρόγραμμα προσφέρει βοήθεια στις ξενοδοχειακές μονάδες κ.α για τη βελτίωση των συστημάτων τους σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα με την εναρμόνιση τους με 99 αυστηρά κριτήρια. Το Four Seasons έχοντας ξεπεράσει τα βασικά κριτήρια, πήρε τη θέση του στο επίπεδο Gold και μπορεί τώρα να παρουσιάζει το έμβλημα του Βραβείου Travelife Gold τόσο στους χώρους του ξενοδοχείου όσο και στην ιστοσελίδα του.

Ο κ. Νίκος Αρίστου εκ μέρους του Four Seasons είπε για το βραβείο: ‘Είμαστε πολύ περήφανοι που μας έχει απονεμηθεί αυτή η σημαντική πιστοποίηση. Στο Four Seasons, παίρνουμε την ευθύνη που έχουμε για τους ανθρώπους που εργοδοτούμε καθώς και την περιβαλλοντική και κοινωνική μας ευθύνη πολύ σοβαρά και επενδύουμε συνεχώς στις προσπάθειες μας για να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Το βραβείο Travelife αποτελεί μια μεγάλη αναγνώριση για τη σκληρή και ευσυνείδητη δουλειά από όλη την ομάδα του Four Seasons.’

No comments:

Post a Comment